Tentoonstelling 2017 Heemhuys Schijf

 

Zondag 7 mei was het Heemhuys voor de eerste keer open dit seizoen. Tot en met eind september is de nieuwe expositie te zien op zondagen, Hemelvaartsdag en pinkstermaandag. Met uitzondering van de zondagen 14 mei (moederdag), 4 juni (Pinksterzondag), 11 juni (aardbeienfeesten) en 3 september (bloemencorso). De openingstijden zijn van 11.00 tot 16.00 uur.

Bekijk alle openings dagen van het Heemhuis.

Dit jaar wordt er in het heemhuys, buiten de gebruikelijke afdelingen ‘turf’ en ‘smokkel’, bijzondere aandacht besteed aan:

  • oude boerderijen in Schijf
  • kerkelijke en andere religieuze boeken

Daarnaast kunt u hier terecht voor alle gewenste informatie over de heemkunde, de turfwinning en de wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving.

Indien u buiten de genoemde tijden en dagen met een groep het heemhuys zou willen bezoeken, is dit te regelen door telefonisch contact op te nemen met Kees Baselier , tel. 0165-541721 of pkbaseli@hetnet.nl

 

Heemhuys seizoen geopend